loading...
دانلود تحقیق و مقاله
محمد غفوری تبار بازدید : 319 یکشنبه 23 خرداد 1395 نظرات (0)

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 336 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 156

تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تحولات گسترده ای را تجربه کرده است در رابطه با قراردادهای پیمانکاری نیز این تغییر و تحولات را نیز شاهد بوده ایم

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی


این پایانامه دارای    156  صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم

مقدمه :

تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد.  مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تحولات گسترده ای را تجربه کرده است. در رابطه با قراردادهای پیمانکاری نیز این تغییر و تحولات را نیز شاهد بوده ایم. و در این زمینه هر عملی که بتواند موضوع پیمانکاری واقع شود، در دستور کار مذاکرات پیمانکاران قرار می گیرد، تا جایی که آموزش تکنولوژی انتقال فرهنگ و دانش نیز می تواند شامل قراردادهای پیمانکاری گردند. پیمانکاری به عنوان موتور رشد اقتصاد ملی کشورهای پیشرفته جهان، حلقه پیوند اقتصاد بین المللی و اقتصاد ملی است. آنچه که مسلم است سرو کار داشتن با امور پیمانکاری و پرداختن به آن در دنیای امروز اعم از آنکه پیمان عنوان تولیدی ، ساخت و ساز ، خدماتی و . . . داشته باشد نیازمند تخصص و مهارت فراوان است، در رویارویی با مسائل پیچیده فنی ، خطرات مالی و قبول مسئولیت ها ، احاطه خاصی لازم است تا در پرتو آن پیوندهای قراردادی ایجاد و رهبری شود.

یک قرارداد پیمانکاری آمیزه ای است از مسائل پیچیده فنی ، مالی ، اقتصادی ، حقوقی و دهها موضوع دیگر که هر کدام به نوبه خود از اهمیت وافری برخوردار می باشند.

با انعقاد یک قرارداد پیمانکاری حقوق وتکالیفی ایجاد می شود که دامنه آن از طرفین قرارداد فراتر رفته و آنجا که دولت یک طرف قرارداد است صحبت از منافع جامعه می شود و گاهی سیاست نیز وارد میدان می شود و تنهاصورتی از یک قرارداد نمایانگر می شود.

اجرای طرحهای عظیم عمرانی همانند صنایع نفت ، الکترونیک ، حمل و نقل ، ساخت و ساز ، سد سازی و جاده و . . . در قالب قراردادهای پیمانکاری صورت می گیرد که یک طرف آن دولت است و طرف مقابل پیمانکار که عمدتاً یک شخص حقوق خصوصی است.

دولت در اجرای طرح به منافع عمومی جامعه می اندیشد و پیمانکار در قبول اجرا به منافع مادی خویش . او یک پروژه را در چارچوب منافع شخصی خویش می نگرد وبا سرلوحه قراردادن اهداف خویش که می تواند حداکثر سود باشد با داده های بازار و اطلاعات موجود بهترین گزینه سرمایه گذاری را می یابد.

در مقابل ، دولت برای ارزیابی یک پروژه با اهداف متعددی روبروست. باید با درنظر گرفتن مجموعه هدف ها اولویت ها را باز شناسد و تأثیرات عمیق و بلند مدت و جامع یک سرمایه گذاری را بر اهداف اجتماعی بنگرد.

تفاوت آن دو در اجرای یک پروژه کاملاً روشن است.

این تفاوت نگرش را چگونه باید رهبری نمود تا به تعادل بیانجامد ؟نقطه ای که در آن هم دولت به اهداف خود برسد و هم پیمانکار در اجرای هر چه بهتر و بیشتر طرحها تشویق شود.

این امر مستلزم شناخت دقیق و روشن پیمانکار از تعهدات قانونی و قراردادی است، که با قبول اجرای طرح ، متعهد به آن می گردد و عواقبی که ممکن است از زمان اجرای طرح حتی تا مدت طولانی دامنگیر او شود.

در مقابل ، دولت نیز می بایست حقوق و اختیارات خود را به دقت مدنظر قرارداده و هیچگاه موقعیت برتر خود را عامل تعدی از این حدود قرار ندهد چرا که دولت و پیمانکار دوبال نیرومند یک طرح عمرانی هستند که همانا منافع آن برای عموم جامعه پیش بینی شده است.

روشن نمودن حدود تعهدات و مسئولیت های پیمانکاران در اجرای طرحهای پیمانکاری از دو نظر قابل توجه است : اول اینکه پیمانکار را متوجه مسئولیتی که با قبول اجرای طرح عهده دار می شود می نماید و از طرف دیگر دولت را موظف به رعایت این حدود می نماید ، تا وظیفه و کاری بیشتر از آنچه تعهد نموده بر پیمانکار تحمیل ننماید و از حدود اختیارات پیش بینی شده تجاوز نکند.

عمدتاً چنین قلمداد می شود که با قبول اجرای طرح توسط پیمانکار همه مسئولیت ها بر دوش او بار می شود مگر اینکه به طریقی خلاف آن ثابت شود که آنهم به دلیل موقعیت برتر طرف دیگر قرارداد کمتر امکان پذیر است. اما واقعیت چنین نیست و نقش عوامل دیگر گرچه ممکن است کمرنگ تر از پیمانکار باشد ولی هیچگاه فاقد اهمیت نمی باشد.

بدیهی است که با توجه به اهداف متفاوت این دوبخش مصالحه و آشتی بین آنها مستلزم مهارت و دقت فراوانی است که آنهم به جز از اهل فن ساخته نیست.

تدوین قواعد و مقرراتی که بتواند منافع جامعه را تأمین نماید و متضمن نفع مورد انتظار سرمایه گذار نیز باشد احاطه کامل به رشته تخصصی و آشنایی با سایر مبانی مورد نیاز را می طلبد.

لذا پرداختن به یک موضوع بدون توجه به ارتباط آن با سایر موضوعات و تأثیری که ممکن است در روند آن موضوع داشته باشد نه تنها چاره ساز نبوده ، بلکه خود موجب مشکلات عدیده خواهد شد.

قراردادهای پیمانکاری که برای اجرای طرحهای عمرانی منعقد می شوند باید در آنها رعایت کلیه مسائل فنی ، مالی و حقوقی شده باشد به طوری که پیمان و اسناد آن بتواند پاسخگوی کلیه نیازهای اجتماعی طرفین قرارداد باشد ، این امر مستلزم بررسی همه جانبه پروژه موضوع قرارداد و بالاخص توجه به شرایط خصوصی آن می باشد.

متأسفانه به دلیل تصویب پیمان و شرایط عمومی پیمان بصورت یک تیپ برای کلیه کارهای عمرانی از این موضوع غفلت شده و حتی برای کارهای مختلف عمرانی نیز شرایط عمومی خاص آنها پیش بینی نشده است.

این موضوع موجب کلی گوئی و مبهم برگزار نمودن تعهدات و شرایط عمومی پیمان گردیده است ، در حالی که با هدف روشن کردن تعهدات و مسئولیت های طرفین قرارداد تدوین شده اند.

مضاف برآن ، اشکالات کلی مربوط به قراردادهای تیپ نیز در اینجا ملاحظه می شود چرا که در این نوع قراردادها امکان توجه کافی به دوعامل مکان و زمان وجود ندارد .

ناگفته نماند که دولت بدینوسیله می خواهد عنان مطلق کار را در دست خود داشته باشد و پیمانکار نتواند به راحتی مدعی حقوقی شود ، در حالی که این امر خود موجبات خسارات غیر مستقیمی را به دولت فراهم خواهد آورد ، که جای بحث آن در اینجا نمی گنجد.

در دستگاه های دولتی مختلف که قسمت اعظم کار آنها پرداختن به اجرای طرحهای عمرانی است به عینه شاهد سرباز زدن دستگاه های اجرایی و پیمانکاران از قوانین و مقررات ذیربط می باشیم و بعضاً با اعمال سلیقه و دور زدن قانون زمینه اضرار به اموال بیت المال وجامعه را تسهیل می نمایند. چرا باید قانونگذار زمینه قانون شکنی را برای مجریان خود فراهم نماید؟

آیا علت این امر غیر از این است که در تدوین قوانین و مقررات مربوط همه ابعاد موضوع به صورت مرتبط مد نظر قرار نگرفته و یا حتی به بعضی از عوامل موثر بهای کافی داده نشده است . پیمانکار معمولاً انگیزه کافی در بکارگیری کامل مهارت خود ندارد چرا که بر این باور است که بکارگیری تمام مهارت علاوه بر اینکه نفعی برای او ندارد متضمن هزینه نیز می باشد که هیچگاه از طرف کارفرما جبران نمی شود. از طرف دیگر بدلیل تورم موجود که به طور ناگهانی افزایش چشمگیری را در قیمت ها ایجاد می نماید هزینه بالاسری بیشتری را در پیشنهاد قیمت خود لحاظ می نماید ، مع هذا در ادامه کار هیچگاه احساس امنیت نمی نماید و گاه برای فرار از اثرات تورم ، عجولانه دست به اقداماتی می زند که نهایتاً از کیفیت مطلوب کار کاسته و موجبات زیان کارفرما و خود را با هم فراهم می آورد ، این همان عدم توجه به شرایط زمان در اجرای طرحهای عمرانی است.

مجموعه کاستی ها و تناقضات موجود که موجب اعمال سلایق مختلف می گردد و به برخی از آنها اشاره شد ، باعث بروز اختلافات حقوقی در مقاطع و مراحل مختلف اجرای طرح موضوع قرارداد می شود، که این امر نتنها منافع هیچ یک از طرفین قرارداد را تامین نمی نماید بلکه سرمنشاء اثرات سوء و جبران ناپذیری در حال و آینده برای متعاقدین هر یک بنوبه خود خواهد شد.

نتیجه ای که از مباحث مذکور حاصل می شود این است که ، برای اجرای هرچه بهتر طرحهای عمرانی اولاً : لازم است تعهدات قانونی و قراردادی که طرفین عهده دار آن هستند اعم از تعهدات فنی ، مالی ، حقوقی و . . . کاملاً معین و مشخص شود . ثانیاً : در تدوین مقررات مربوط به اجرای طرحهای عمرانی و همچنین انعقاد قراردادهای پیمانکاری باید قواعد حقوقی در خدمت اهداف اصلی طرح و با توجه به کلیه شرایط فنی و مالی و اقتصادی و سیاست حاکم بر طرح به کار گرفته شود. ثالثاً : هیچگاه نباید طبیعت متغییر طرحها با توجه به دخالت عوامل گوناگون فراموش گردد ، مخصوصاً نقش زمان و مکان همیشه باید مدنظر قرار گیرد. این است که ارائه قراردادهای تیپ و نمونه ثابت که گاه سالیان سال هیچ تغییری در آنها مشاهده نمی شود همواره مشکل ساز بوده و زمینه اختلافات حقوقی را ایجاد می نماید.

از آنجا که قراردادها انواع گوناگونی دارند و دسته بندی های متفاوتی از آنها شده است و همچنین به دلیل گستردگی اختلافات موجود و بحث قراردادها و عدم امکان بحثی جامع و کامل در این رابط، در این رساله با اتکال به خداوند متعال سعی بر آن داریم که تنها به اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی بپردازیم و آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد

 

  • بیان مسئله تحقیق

مواد 512 الی 517 قانون مدنی، پیمانکاری را در ذیل اجاره اشخاص قرار داده است. مقاطعه کاری یا پیمانکاری تابع قانون مدنی یا تجارت است ” مانند ، رابطه موکل و وکیل ، کارفرما و معمار ، خیاط و پیشه وران دیگر” و . . . بر انواع مقاطعه کاری ، قانون مدنی حکومت دارد.[1] در قراردادهای خصوصی آزادی اراده طرفین جز در موارد استثنایی ، یک اصل است . طبق ماده 10 قانون مدنی ، قراردادهای خصوصی تا جایی که مخالف قانون نباشد معتبر است. اما مدیران دستگاه های دولتی نماینده اداره متبوع خود هستند نه مالک آنچه تحت اداره آنهاست . مدیر یا رئیس ، مالک اموال اداره تحت مالکیت خود نیست . نماینده فقط همان اختیاری را دارد که قانون به او اعطاء کرده و به رسمیت شناخته است . در اینجا اصل بر آزادی اراده نیست. زیرا، ریاست غیر از مالکیت است . به این ترتیب ، انعقاد قراردادهای دولتی از جهات مختلف با محدودیت ها ، ممنوعیت ها و رعایت تشریفات متعددی روبروست.

در خصوص اصول حاکم بر نحوه تنظیم و انعقاد قراردادهای دولتی ، مقررات آن در قانون محاسبات عمومی مصوب 1366[2] و آئین نامه معاملات دولتی بیان شده ، اما همه قراردادهای دولتی نیز مشمول این مقررات نیستند . برای مثال می توان به قرارداد استخدام که مشمول قانون استخدام کشوری مصوب 1345 است ، اشاره کرد. اما قراردادهای ساخت و ساز – که موضوع بحث ما است- از این منظر ، تابع قانون محاسبات عمومی و آیین نامه های دولتی هستند . هر چند مفاد و شرایط قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی “پیمانکاری طرحهای عمرانی” تابع مقرراتی است که تحت عنوان پیمان و شرایط عمومی پیمان شناخته شده اند .

پیمان بر اساس ماده 23 قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 [3] از طرف سازمان برنامه و بودجه تهیه و به صورت دفترچه ای منتشر می شد ، ولی اینک از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور به دستگاه های اجرایی ، مهندسان مشاور و پیمانکاران و سازمانهای دولتی ابلاغ می شود ، که رعایت آن در قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی دولت الزامی است. پیمان یکی از اعمال حقوقی است که با اراده کارفرما و پیمانکار ایجاد می شود . به عبارتی معمولاً کارفرما اراده باطنی خود را در مورد اجرای یک طرح ، از طریق اعلان مناقصه اعلام می دارد ” ایجاب ” و پیمانکار با قبول پیشنهاد یا ایجاب کارفرما جهت اجرای یک طرح ، در هنگام شرکت در مناقصه قبولی خود را به کارفرما اعلام می نمایدو نتیجه این ایجاب و قبول را در سندی به نام پیمان درج می نمایند. به این ترتیب ، پیمان عقدی لازم است که در آن طرفین ، تعهداتی نسبت به طرف مقابل خود پیدا می کنند . ولی بر اساس ماده 48 شرایط عمومی پیمان ، کارفرما حق فسخ آن را دارد. یعنی از طرف پیمانکار ، عقدی لازم و از سوی کافرما عقدی جایز محسوب می شود. همچنین عقدی مستمر ، تشریفاتی و الحاقی[4] است که قواعد عمومی قراردادها در خصوص انعقاد و اجرای آن جاری است. بنابراین سایه حقوق خصوصی بر آن آشکارست . همچنین پیمان از نظر شکلی از سه جزء ” موافقتنامه ، شرایط عمومی و شرایط خصوصی” تشکیل می شود. موافقتنامه بخش کوچک امامهمتر پیمان است ، زیرا در آن مطالب اصلی پیمان مثل مشخصات طرفین ، موضوع ، مبلغ و مدت قرارداد به اختصار ذکر می گردد . شرایط عمومی پیمان ، تعهدات تبعی غیر قابل تغییر و عام حاکم بر قراردادهای پیمانکاری است. بجز شرایط عمومی ، شرایطی در هر قرارداد وجود دارد که با طبیعت خاص پیمان ، اختصاص به همان قرارداد پیمانکاری دارد ، ولی قالب آن در پیمان تعیین شده و توسط هیچ یک از طرفین قابل تغییر نیست.

بموجب تبصره 4 ماده 72 قانون محاسبات عمومی کشور مصوب 1366 ، اعتبارات طرحهای عمرانی مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی تابع قانون محاسبات عمومی کشور و سایر قوانین و مقررات عمومی دولت می باشد. بر اساس تبصره ماده 5 همان قانون ، بجز نهادهای دولتی ، مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی ذیل نیز در اجرای طرحهای عمرانی خود ملزم به رعایت پیمان می باشند : 1- شهرداری ها و شرکت های تابعه آنها مادام که بیش از 50 درصد سهام آنها متعلق به شهرداری ها باشد.2- بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی 3- هلال احمر 4- کمیته امام خمینی (ره) 5- بنیاد شهید انقلاب اسلامی 6- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 7- کمیته ملی المپیک ایران 8- بنیاد 15 خرداد 9- سازمان تبلیغات اسلامی 10- سازمان تامین اجتماعی.

موضوع پیمان با توجه به شرح مواد 12 و 13 شرایط عمومی پیمان ، طرحهای عمرانی است که شامل کارهای دائمی انجام شده و مصالح و تجهیزات مورد استفاده در کارگاه می باشد.

یکی از مشکلات بخش پیمانکاری دولتی ، عدم اجرای کامل تعهدات از سوی پیمانکار و عدم پرداخت بموقع مطالبات او و دستور انجام کار خارج از چارچوب قرارداد و تعهدات از جانب کارفرماست که بجاست به آن بیش از پیش پرداخته شود.

پیمانکاری به عنوان یکی از قراردادهای کاربردی جامعه امروز ، آمیزه ای از مسائل پیچیده فنی ، مالی و حقوقی است که بسیار حائز اهمیت است. روشن نمودن تعهدات و مسئولیت های پیمانکار و نیز حقوق او در اجرای امور پیمانکاری از دو نظر قابل بررسی است : اولاً پیمانکار را متوجه مسئولیتی که با قبول اجرای طرح عهده دار می شود می نماید ، ثانیاً کارفرما را موظف به رعایت این حدود می کند تا بار اضافی بر دوش پیمانکار تحمیل ننماید و از حدود اختیارات پیش بینی شده تجاوز نکند . لذا روشن شدن حیطه وظایف و مسئولیت ها و عدم زیاده خواهی و عدم کم کاری و تخطی از مفاد قرارداد مانع از بروز اختلافات حقوقی در این گونه قراردادها خواهد شد.

انگیزه انتخاب این موضوع ناشی از تجربیات عملی سالها خدمت در دستگاه دولتی ، نوع مسئولیت محوله ، ملاحظات عینی ضرورت ها ، پیوستگی ها ، الزامات ، ممنوعیت ها بوده که به نظر رسید با توجه به پیوند مستقیم با مسائل مالی و ایجاد الزامات و تعهدات عمده برای دستگاه ها و دست اندرکاران دولتی و غیر دولتی مفید فایده واقع گردد ، چراکه در ارتباط با قراردادهای پیمانکاری دولتی بالاخص در بخش ساخت و ساز ، با توضیحاتی که داده شد عملاً شاهد موارد متعددی از مشکلات ، کاستی ها ، نواقص ، ابهامات و . . . در سایر مراحل اجرایی از بدو امر تا خاتمه پیمان بوده که منجر به تضییع حقوق احد از طرفین و سوء استفاده طرف دیگر شده است. احصاء ، شناخت و ریشه یابی نقاط ضعف و قوت در این بخش امکان ارائه راهکار متقن و مناسب در جهت حفظ حق و حقوق طرفین و صیانت از اموال عمومی و بیت المال را فراهم خواهد نمود.به این علت که در اجرای طرحهای عمرانی و ساخت وساز کارفرما و پیمانکار مانند پایه اصلی یک سازه عمل می کنند اگر هر یک از این پایه ها کوتاه یا فاقد توانایی لازم برای تحمل بار وارده باشد ، کل سازه از حالت تعادل خارج می شود.

لذا در شرایط فعلی ، با وجود ابهامات و نارسایی های موجود و اعمال سلیقه و کم کاری متعاقدین در حین اجرای پیمان و قراردادهایی از این دست ، و عدم آشنایی برخی پیمانکاران و کارفرمایان نسبت به مسائل و مشکلات حقوقی زمان انعقاد وحین اجرای قراردادها ، لازم است با پژوهش و تحقیق در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز در دستگاه های دولتی ، نقاط ضعف احصاء ، بر طرف و راه کار متقن و مناسب ارائه گردد ، که در تحقیق حاضر به این موارد بطور خاص پرداخته شده است.

  • پیشینه تحقیق :

قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی از جمله قراردادهای خاص به شمار می روند که اصول و قواعد ثابتی بر آنها حاکم است. این نوع قراردادها عموماً تابع حقوق عمومی هستند و قواعد حاکم بر این قراردادها جنبه تکلیفی و آمره دارند و نظام حقوقی پیمانهای دولتی بر آن طرح حاکم است و عدم رعایت این قواعد موجب بطلان قرارداد می شوند.

لهذا با توجه به اینکه قراردادهای دولتی درصد بالایی از کل پروژه های صنعتی و ساختمانی را شامل می شود و هدف از انعقاد اینگونه قراردادها حفظ حقوق دولت و منافع عمومی است ، به همین علت مصلحت عمومی ایجاب می نماید که این نوع قراردادها از امتیازات و ویژگیهای خاصی برخوردار باشند.

بنابراین با استناد به ماده 23 قانون برنامه و بودجه مصوب 51 ، دولت موظف است استانداردها و معیارها و همچنین اصول کلی و شرایط عمومی قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی را بصورت آیین نامه ، بخشنامه ، دستورالعمل در یک چارچوب مشخص تعیین و به دستگاه های اجرایی ، مشاوران و پیمانکاران جهت اجرا ابلاغ نماید . به همین علت با وجود نقایص و معایب موجود ، قراردادهای دولتی کاملترین قراردادها بشمار می روند .

فلذا چنانچه تحقیقاتی در این رابطه صورت می پذیرد لزوماً می بایست با مدنظر قراردادن چارچوب تعیین شده توسط مقنن ودستگاه های متولی امر انجام شود.

در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی با وجود تحقیق و تتبع نگارنده ، کتاب ، مقاله یا پایان نامه ای یافت نشد و تنها تعداد اندکی کتاب و پایان نامه مرتبط با بخش هایی از موضوع به رشته تحریر در آمده که می توان به عنوان نمونه به موارد ذیل اشاره نمود.

الف شهیدی (1377) در کتاب “تشکیل قراردادها” (جلد1) ، در تقسیم عقد از جهت تعداد طرفهای عقد ، عقد را به دو طرفه و چند طرفه تقسیم نموده و پیمانکاری را در زمره عقود دو طرفه آورده است .که هر یک از طرفین در قبال دیگری حقوق و تعهداتی دارند و در پاره ای طرحهای تولیدی و عمرانی ممکن است پیمانکاران متعددی بکار دعوت شوند و کارفرما با هر یک از ایشان قرارداد جداگانه ای منعقد کند .ولی ممکن است در یک قرارداد ، همه پیمانکاران و کارفرما ، طرفهای قراردادی یکدیگر باشند و تخلف هر یک ، موجب مسئولیت او به جبران خسارت باشد.

ب طباطبائی مؤتمنی (1379) در کتاب “حقوق اداری” به بررسی اعمال اداری اعم از اعمال اداری یک جانبه و دو جانبه ، قراردادهای اداری ، ماهیت قراردادهای اداری ، انعقاد قرارداد و آثار قرارداد پرداخته است و دربحث آثار قرارداد ،تعهدات ، وظایف وحقوق و مزایای پیمانکار را بیان نموده است.

پ اباذری فومشی (1390) در کتاب “نحوه عملی تنظیم قراردادها”، براساس قوانین و مقررات جاری اعم از قانون مدنی ، شرایط عمومی پیمان به انواع قراردادها اشاره نموده وبه نحوه تنظیم هریک پرداخته است و در برخی موارد نیز مفاد موثر تشریح گردیده و نمونه ای از قراردادی پیمانکاری و نحوه تکمیل آن را بیان نموده است.

ت اسماعیلی هریسی (1384) در کتاب ” مبانی حقوقی پیمان” ، به شرح ماده به ماده ی موافقتنامه ، شرایط عمومی و شرایط خصوصی پیمان پرداخته و پیمان را از منظر یک حقوقدان بررسی کرده است . که از نظر تطبیق با قوانین داخلی قابل توجه می باشد.

ث ایزانلو (1379) در پایان نامه خود با عنوان “مسئولیت پیمانکار در قرارداد پیمانکاری” ، به تشریح مبانی مسئولیت قراردادی و قهری پیمانکار پرداخته و اینکه آیا می توان مسئولیت پیمانکار را تحدید و تعدیل کرد . ایشان بیش از هر چیز به مسئولیت مدنی پیمانکار توجه داشته است.

ج کریمی سغینی(1376) در پایان نامه خود با عنوان ” حدود مسئولیت پیمانکار در قبال کارفرما” به مراحل مقدماتی (مطالعات جامع و طراحی) ، مرحله اجرای قراردادهای پیمانکاری و مرحله بهره برداری (تحویل پیمان) با تاکید بر مسئولیت پیمانکار و بیشتر از منظر حقوق کارفرما پرداخته است . ایشان در بخش سوم پایان نامه ، مسئولیت قراردادی پیمانکار را مورد بررسی قرارداده است.

  • اهداف تحقیق

اهداف تحقیق را می توان از جمله موارد ذیل دانست :

  • احصاء منشاء بروز اختلاف قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
  • بررسی ضرورت ها ، پیوستگی ها ، الزامات و ممنوعیت ها در قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
  • ارائه راهکار با هدف پیشگیری از بروز اختلاف و تفاسیر گوناگون از مفاد قرارداد ساخت و ساز
  • مشخص نمودن محدوده مسئولیت و تعهدات پیمانکار و کارفرما نسبت به یکدیگر
  • چگونگی حل و فصل اختلافات حادث شده و الزام متعاقدین به ارجاع موضوع به داوری
  • اهمیت تحقیق

سروکار داشتن با امور پیمانکاری و انعقاد قراردادهای مربوطه و پرداختن به آنها در دنیای امروز اعم از اینکه پیمان عنوان ساخت و ساز ، تولیدی ، تدارکاتی ، خدماتی و . . . را داشته باشد نیازمند تخصص و مهارت فراوان و تجربه است ، در رویارویی با مسائل پیچیده فنی و حقوقی ، خطرات مالی و قبول مسئولیت ها، احاطه خاصی لازم است تا در پرتو آن پیوندهای قراردادی ایجاد و رهبری شود. و از طرفی تلاش در جهت تفکر ، تجزیه و تحلیل موضوع ، توسط حقوقدانان و مرتبطین با این قرارداد است ، تا با ارائه نقطه نظرات در این خصوص ، هر چه بیشتر بر غنای حقوقی ، شرایط عمومی پیمان ، بیفزایند.

  • کاربرد نتایج تحقیق

نتایج این تحقیق علاوه بر کاربردهایی که در دستگاه های دولتی دارد ، در کلیه شرکت های پیمانکاری و بخش های خصوصی و سازمانهای مرتبط با نظام اداری کشور ، کارشناسان حقوقی ، مهندسین و کارکنان متولی امر در دستگاههای دولتی و خصوصی ، مهندسان مشاور و وکلای دادگستری مورد استفاده خواهد بود. زیرا با سیاست خصوصی سازی و واگذاری امور به بخش خصوصی ، بر تعداد قراردادهای ساخت و ساز افزوده خواهد شد و با توجه به فقدان برخی قوانین راهگشا برای حل اختلافات و مشکلات حقوقی طرفین در این قبیل قراردادها ، نیاز به بررسی قوانین قراردادهای دولتی و پیمانکاری و قواعد مرتبط با آنها بیش از پیش احساس می شود.

  • سوال های تحقیق

اختلافات حقوقی در قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی چیست ؟ و راه های حل و فصل آنها چگونه است ؟

  • فرضیه ها

فرضیه های این تحقیق عبارتند از :

– اصول حاکم بر قراردادهای ساخت و ساز و وجه تمایز طرحهای عمرانی و غیر عمرانی به چه نحو می باشد.

– ریشه بروز اختلافات و اهم ادعاهای پیمانکاران و محدوده مسئولیت ایشان باید احصاء و راهکار متناسب با هر یک مد نظر قرار گیرد.

  • روش تحقیق

روش تحقیق در این رساله به شیوه کتابخانه ای و از طریق فیش برداری صورت خواهد گرفت و از روش توصیفی ، تحلیلی ، کاربردی ، تاریخی و در مواردی تطبیقی و در صورت لزوم مراجعات آماری و میدانی استفاده خواهد شد ، که نگارنده با هدایت اساتید محترم به کنکاش در منابع قانونی ، آیین نامه ها ، آراء وحدت رویه ، متون فقهی و نظریات علمای حقوق و سایر منابع نوشتاری و غیره پرداخته و در جهت تبیین نظریات مکتسبه ، به صورت مستقل و با مراجعه به منابع مختلف به شناخت آسیب ها و ارائه راهکاری مناسب پرداخته خواهد شد.

  • ساختار تحقیق

فرآیند این پژوهش ، در چهار فصل به ترتیب ذیل ارائه می گردد :

فصل نخست ، که شامل دو مبحث می باشد . در مبحث اول به کلیات موضوع ومفاهیم و تعاریف و جایگاه پیمان در عقود پرداخته می شود و در مبحث دوم نظام حاکم بر پیمانهای دولتی و خصوصی و وجه تمایز آنها بیان می گردد.

در فصل دوم ، که شامل دو مبحث می باشد به اصول حاکم بر قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی و وجه افتراق طرحهای عمرانی و غیر عمرانی مورد بحث قرار می گیرد.

در فصل سوم ، که شامل سه مبحث است ، در مبحث اول ، به ریشه مشکلات و منشاء بروز اختلافات در مرحله برگزاری مناقصه و دوران اجرا پرداخته شده . در مبحث دوم به علل بروز ادعای پیمانکاران و مهمترین آنها و در ادامه راهکارها و پیشنهادات مربوط به این بخش ارائه شده است. در مبحث سوم محدوده مسئولیت پیمانکار در زمان اجرا و پس از اتمام قرارداد بیان گردیده .

در فصل چهارم ، که متشکل از دو مبحث می باشد در مبحث اول به داوری و جایگاه آن در قراردادهای ساخت و ساز اشاره شده است. در مبحث دوم نظام فنی و اجرایی طرحهای عمرانی آسیب شناسی و راهکار مدنظر ابراز گردیده و در پایان نتیجه گیری و پیشنهادات گنجانده شده است.

[1] – کاتوزیان ، ناصر (1391)، عقود معین ، جلد اول ، چاپ یازدهم ، سهامی انتشار ، ش397 تا 403 .

[2] – ماده 79 ق.م.ع.ک ” بیان می دارد : معاملات وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی اعم از خرید و فروش و اجاره و استجاره و پیمانکاری و اجرت کار و غیره ( به استثنای مواردی که مشمول مقررات استخدامی می شود) باید بر حسب مورد از طریق مناقصه یا مزایده انجام شود مگر در موارد زیر : . . .

[3] – ماده 23 ـ سازمان برای تعیین معیارها و استانداردها و همچنین‌اصول کلی و شرایط عمومی قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی‌آیین نامه‌ای تهیه و پس ازتصویب هیأت وزیران بر اساس آن‌دستورالعمل لازم به دستگاههای اجرایی ابلاغ می‌نماید ودستگاه های اجرایی موظف به رعایت آن می‌باشند.

 

[4] – در بعضی از قراردادها اختیار گفتگوی آزادانه از طرف مقابل سلب می شود و طرف دیگر قبلا تمام شرایط و آثار آن را تعیین می کند . کسی که مایل به انعقاد آن است یا باید تمام آن شرایط و آثار را بپذیرد و یا بالعکس از آن صرف نظر کند. در واقع باید به طرحی ملحق شود که طرف او مستقلاً تنظیم کرده است. از این روست که به این نوع قراردادها ، قراردادهای الحاقی می گویند.(اسماعیلی هریسی ، 1386،ص26)

 

 

عنوان: اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی

فرمت:word

تعداد صفحات:156 صفحه

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

برچسب ها : اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , پایانامه اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد رشته حقوق , دانلود پایانامه , مقاله , حقوق


Google
تقریباً ۳۷۳٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۷۹ ثانیه)

نمایش نتایج برای اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
یا همان جستجوی اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های ...
mahtabfile.ir/?p=28
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مقدمه : تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد. مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات ...
پایان نامه ارشد رشته حقوق:اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ...
arshadha.ir/پایان-نامه-با-عنوان-the-juridicial-discrepancies-construction-bonds-of-gov...
۵ بهمن ۱۳۹۴ ه‍.ش. - هر چند مفاد و شرایط قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی “پیمانکاری طرحهای عمرانی” تابع مقرراتی است که تحت عنوان پیمان و شرایط عمومی پیمان ...
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
maghale2020.rozblog.com/.../-اختلافات-حقوقی-قردادهای-ساخت-و-ساز-دستگاه-های-دول...
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دسته: فقه و حقوق اسلامی بازدید: 1 ... در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی با وجود ...
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - ...
beh-file.blogsky.com/1395/02/27/post-590/
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی. تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد. مسائل حقوقی نیز از ...
دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه ...
campiran.ir/project-34659-دانلود-پایان-نامه-اختلافات-حقوقی-قر/
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تح. ... اصلی اخبار دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی ...
مقاله اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی ...
mihandocs.com/.../مقاله+اختلافات+حقوقی+قراردادهای+ساخت+و+ساز+دستگاه+های+دولت...
عنوان مقاله : اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی ... مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تحولات گسترده ای را تجربه کرده است.
[DOC]حقوق قراردادهاي دولتي
www.ostan-hm.ir/Upload/000Bazresi/m16.docx
در معنی عام ، هر قراردادی که یک طرف آن ، دستگاههای اداری ، اعم از دولتی (مثل ... نقاشی یک دستگاه اتومبیل دولتی را نمىتوان همسنگ پیمانکاری راجع به ساخت فرودگاه و راه آهن ... ضمن اینکه در حقوق ایران ، اگر چه در موارد بسیار نادر ممکن است موضوع اختلاف ... مورد نیاز یا تولید داخلی مواد پرتوزا یا دستگاههای مرتبط با پرتوهای یون ساز یا غیر ...
قراردادهای پیمانکاری - حقوق خصوصی -حقوق تجارت و حقوق ...
hasanilaw.blogfa.com/post/254
هدف از این پژوهش بررسی روش های حل و فصل اختلافات در قراردادهای پیمانکاری می باشد. .... انتقال کالا و یا خرید و فروش میان اشخاص « حقیقی و یا حقوقی » یا سازمان دولتی .... 13) نقشه ها و دستورالعمل ها: در قراردادهای خرید ماشین آلات و تجهیزات فنی , طرف ...
دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه ...
okfiles.ir/tag/دانلود-پایان-نامه-اختلافات-حقوقی-قرار/
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه:148 مقدمه ...
قرارداد ساخت و ساز پروژه
avayemelal.ir/قرارداد+ساخت+و+ساز+پروژه
قرارداد ساخت و ساز پروژه 1000 واحدي گلستان قرارداد ساخت و ساز -نمونه قرارداد- بانک قراردادهای ... عنوان مقاله: اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
[PDF]ﻓﺴﺦ ﻗﺮارداد ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎري از ﻧﺎﺣﻴﻪ ﻛﺎرﻓﺮﻣﺎ - دانشگاه علوم قضایی و خدمات ...
www.ujsas.ac.ir/nr/files/site1/user_files_6e3f66/admin-A-10-1-43-6cac7ef.pdf
ﺑﺎ ﺑﺮرﺳﻲ ﻗﻮاﻧﻴﻦ و ﻣﻘﺮرات. ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﻲ ﻳﺎﺑﻴﻢ ﻛﻪ ﺣﻖ ﻓﺴﺦ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎري ﺑﻪ دو ﻋﻠﺖ ﺗﺨﻠﻒ ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎر ... ﻧﻮﻳﺴﻨﺪه ﻣﺴﺌﻮل . اﺳﺘﺎدﻳﺎر ﺣﻘﻮق ﻋﻤﻮﻣﻲ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﻳﻲ ... ﻓﺎرس ﻣﺤﻮل ﺷﺪه و ﻛﺎرﻓﺮﻣﺎ و دﺳﺘﮕﺎه ﻧﻈﺎرت، ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻨﻄﻘﻪ اي ﻓﺎرس ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد،. و ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺰﺑﻮر .... ﻫﺎي دوﻟﺘﻲ ﻣﻔﺎد دﻓﺘﺮﭼﻪ ﺷﺮاﻳﻂ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﭘﻴﻤﺎن و ﺳﺎﻳﺮ ﻣﺪارك ﺿﻤﻴﻤﻪ ﺣﺎﻛﻢ. ﺑﺎﺷﺪ ..... در ﺧﺼﻮص ﺻﻼﺣﻴﺖ دادﮔﺎه ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺷﻴﺮاز در رﺳﻴﺪﮔﻲ ﺑﻪ اﺧﺘﻼف. ﻗﺮارداد ﭘﻴﻤ.
قرارداد ساخت و ساز پروژه
loo3.club/قرارداد+ساخت+و+ساز+پروژه/
قرارداد ساخت و ساز پروژه 1000 واحدي گلستان قرارداد ساخت و ساز -نمونه قرارداد- بانک قراردادهای حقوقی ... قرارداد مشارکت در ساخت پروژه ۵۵۰ واحد آپارتمان اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های … ... عملیات اجرایی و تحويل پروژه، مسؤول حفظ و .
نگرشي بر قواعد انعقاد قرارداد در دستگاه‌هاي دولتي
www.ettelaat.com/etiran/?p=119138
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ه‍.ش. - اشاره: «نگرشی بر قواعد انعقاد قرارداد در دستگاه‌های دولتی » عنوان مقاله‌ای ... که این قواعد در تفسیر و اجرای قراردادها و رسیدگی قضایی نسبت به اختلافات ... ۲٫ قواعد ماهوی، که ناظر بر حقوق ترجیحی و حقوق اقتداری دولت و احکام عادی مدنی و تجارت است: .... همچنین، نمی‌توان وزارت نیرو را مجاز دانست که قرارداد ساخت اتوبان را ...
پرسشهای متداول | وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
alborz.mcls.gov.ir/fa/khadamatmorajein/motadaveques
13-اگر طرفین قرارداد بر عقد پیمانکاری توافق کنند آیا رابطه آنان مشمول قانون کار ... 31-اشخاصی که بصورت خرید خدمت در دستگاه های دولتی مشغول کار هستند در دایره ..... ضمناً اگر کارفرما از پرداخت مزد و یا حقوق آنان خودداری نماید آیا مراجع حل اختلاف ...
[DOC]قواعد انعقاد قرارداد در دستگاههای دولتی - وزارت امور اقتصادی و ...
www.mefa.gov.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=4b43e65d-a968-4c03-a78f...
عقد قراردادتوسط دستگاههای دولتی از جمله الزاماتی است که باید مدیران جهت حفظ منافع ... قرارداد یك عمل حقوقی 2 جانبه است و آن وقتی واقع می‌شود كه طرفین آزادانه با .... عنوان قرارداد: - آنچه به حل اختلاف ناشی از قرارداد کمک میکند قصد واقعی طرفین از ... مثل قراردادهای ساخت و واگذاری آپارتمان; رابعاً – امکان تسلیم ان باشد و از همه مهمتر ملک ...
اصول حاکم بر قراردادهای پیمانکاری دولتی - عظیم قدیری
www.e-ghanoon.com/?p=956
در خصوص ماهیت قراردادهای منعقده از طرف دولت با اشخاص خصوصی، اختلاف نظر بسیاری ... هدف اصلی از قواعد و اصول حاکم بر حقوق قراردادهای عمومی پیمانکاری تامین سه ... دستگاههای اجرایی برای انعقاد قرارداد پیمانکاری ساخت، قبلا باید اقداماتی انجام دهند.
اصول حاکم بر قراردادهای پیمانکاری دولتی
www.varannews.ir/26304/اصول-حاکم-بر-قراردادهای-پیمانکاری-دول
۵ آذر ۱۳۹۳ ه‍.ش. - ضمناً مرجع رسیدگی به اختلافات ناشی از این نوع قراردادها، محاکم عمومی دادگستری اند. ... هدف اصلی از قواعد و اصول حاکم بر حقوق قراردادهای عمومی پیمانکاری تامین سه ... دستگاههای اجرایی برای انعقاد قرارداد پیمانکاری ساخت، قبلا باید ...
دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه ...
khabarmag.com/دانلود-پایان-نامه-اختلافات-حقوقی-قرار/
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اختصاصي از مجله خبری راه درست :دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دانلود با لینک مستقیم. اختل.
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - ...
https://selz.ir/قیمت-خرید/9336088-اختلافات-حقوقی-قراردادهای-ساخت-و-ساز-د
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی محدوده قیمت از 35000 تومان از فروشگاه دانلود پروپوزال,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه.
داوری در قراردادهای پیمانکاری - وب سایت حقوقی کیمیای داوری
davari-dad.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid...
۷ تیر ۱۳۹۳ ه‍.ش. - قراردادهای پیمانکاری دولتی از گونه های عقود الحاقی و تحمیلی هستند و ... به دستگاه های اجرایی ابلاغ می نماید و دستگاه های اجرایی موظف به رعایت آن می باشند)). ... در ماده 53 شرایط عمومی پیمان سه روش برای حل اختلاف پیش بینی شده است:.
فایل بخش علوم انسانی - دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی ...
luxfiles.ir/دانلود-پایان-نامه-اختلافات-حقوقی-قرار/
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد ...
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - ...
daneshno.com/اختلافات-حقوقی-قراردادهای-ساخت-و-ساز-د/
اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاههای دولتی. تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد. مسائل حقوقی نیز از ...
ماهیت حقوقی قراردادهای پیمانکاری دولتی - وب سایت تبیان ...
www.tebyan-ardebil.ir/description.aspx?id=89513
۱۸ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - در این مبحث، جهت آشنایی و تبیین مفهوم قرارداد پیمانکاری دولتی به تعریف لغوی و ... آن الزاماً یکی از دستگاه های اجرایی و طرف دیگر یک شخصیت حقوقی حقوق خصوصی .... اختلاف در مورد اندازه‌گیری و مقیاس‌ها بحثی بسیار قدیمی است.
[PDF]ﻣﻘﺪﻣﻪ 1 - دانش انتظامی کرمان
kerman.jrl.police.ir/backend/.../5b05e4583b20d2d20c95b01683f80cd88f340f11.pdf
۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ه‍.ش. - ﭘﯿﻤﺎن ﻫﺎي دوﻟﺘﯽ. ﺑﺎ. ﭘﯿﻤﺎن. ﻫﺎي. ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺑﯿﺎن. ﮔﺮدد . ﻟﺬا. ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻣﺎﻫﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﭘﯿﻤﺎن ﺑﻪ. ﻧﺤﻮه. ﭘﯿﺸﮕﯿﺮي و ﺣﻞ. و ﻓﺼﻞ اﺧﺘﻼﻓﺎت آﯾﻨﺪه ﮐﻤﮏ ﺷﺎﯾﺎﻧﯽ ﺧﻮاﻫﺪ ﻧﻤﻮد. ﮐﻠﯿﺪ واژه : ﭘﯿﻤﺎن. –. ﻗﺮارداد ..... ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺣﺎﮐﻢ ﺑﺮ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﺳﺎﺧﺖ و ﺳﺎز دوﻟﺘﯽ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﻨﺎﻓﻊ دوﻟﺖ و دﺳﺘﮕﺎه. ﻫﺎي اﺟﺮاﯾﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
حقوق قراردادهاي دولتي - راسخون
rasekhoon.net › ... › حقوق و قضا › حقوق کار و اداری › حقوق قراردادهاي دولتي
در معني عام ، هر قراردادي كه يك طرف آن ، دستگاههاي اداري ، اعم از دولتي (مثل ... قرارداد نقاشي يك دستگاه اتومبيل دولتي را نمىتوان همسنگ پيمانكاري راجع به ساخت فرودگاه و راه ... ضمن اينكه در حقوق ايران ، اگر چه در موارد بسيار نادر ممكن است موضوع اختلاف ... مورد نياز يا توليد داخلي مواد پرتوزا يا دستگاههاي مرتبط با پرتوهاي يون ساز يا غير ...
نحوه رسيدگي به اختلافات پیرامون قراردادهای پیمانکاری
www.accpress.com/news/1392/07/نحوه-رسيدگي-به-اختلافات-پیرامون-قرارد/
رفع اختلافات ناشی از اجرای قراردادهای پیمانکاری تا چه حد اهمیت دارد؟ ... بر اتاق‌های داوری (I.C.C)، گروه‌های داوری به فصل خصومت اشخاص حقیقی و حقوقی می‌پردازند. ... نوعی با قراردادهای پیمانکاری مرتبط هستند از قبیل انجمن‌های صنفی، دستگاه‌های اجرایی، ...
حقوق قراردادهاي دولتي - حقوقی وامور مجلس
www.hvm.ir/print.asp?id=4192
در معني عام ، هر قراردادي كه يك طرف آن ، دستگاههاي اداري ، اعم از دولتي (مثل ... قرارداد نقاشي يك دستگاه اتومبيل دولتي را نمىتوان همسنگ پيمانكاري راجع به ساخت فرودگاه و راه ... ضمن اينكه در حقوق ايران ، اگر چه در موارد بسيار نادر ممكن است موضوع اختلاف ... مورد نياز يا توليد داخلي مواد پرتوزا يا دستگاههاي مرتبط با پرتوهاي يون ساز يا غير ...
1562،بررسي روش‌هاي حل و فصل اختلافات در قراردادهاي ...
2roozname.ir/.../48474-1562%25D8%258Cبررسی-روش‌های-حل-و-فصل-اختلافات-در-...
1562،بررسي روش‌هاي حل و فصل اختلافات در قراردادهاي پيمانكاري .... در عرصه بين‌المللي، رجوع به نهادهاي سنتي حل دعاوي، نظير دادگاه‌هاي دولتي و داوري همواره رضايت‌بخش نيست. ... و دستگاه‌هاي اجرايي باشند بلكه بايد از پيمانكاران نيز در مقابل دولت حمايت كنند. ... در راستاي متحدالشكل ساختن قواعد مربوط به حقوق پيمانكاري عمومي، كميسيون ...
1029،اصول حاكم بر قراردادهاي پيمانكاري دولتي
2rooznameh.ir › صفحات روزنامه › ریزبین اقتصادی
در نظام حقوقي ايران عنوان خاصي براي قراردادهاي دولتي در نظر گرفته نشده است ... درخصوص ماهيت قراردادهاي منعقده از طرف دولت با اشخاص خصوصي، اختلاف نظر بسياري .... دستگاه‌هاي اجرايي براي انعقاد قرارداد پيمانكاري ساخت، قبلاً بايد اقداماتي انجام دهند.
قرارداد پیمانکاری -نمونه قرارداد- بانک قراردادهای حقوقی
www.gharardad.org/category/قرارداد/قرارداد-پیمانکاری/
۷ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - تبصره : در هر صورت مبلغ هزينه هاي مزبور بيش از ۱۰ درصد كل قرارداد نمي تواند باشد . ... در صورت بروز هر گونه اختلاف در تفسير و تعبير و اجراي قرارداد موضوع به .... ثالثاً قرارداد فی مابین دستگاه اجرایی و شرکت پیمانکاری بر اساس ...
حقوق‌دان روی خط - فرارو
fararu.com/fa/news/111684/حقوق‌دان-روی-خط
در واقع اختلاف چك حقوقي و كيفري در اين است كه چك كيفري به ..... روابط موجر و مستاجر 1356 میباشد و مطابق این قانون عملی برای شما مشکل ساز میشود که تعدی .... با توجه به توضیحات مجدد، شما، رابطه شما و همکارنتان با کارفرما، از نوع قرارداد کار و ..... من در سال 1386 یک فیلمنامه سینمایی برای یکی از سازمان های دولتی نوشتم که آن سازمان ...
روستانت - نحوه ی تملک اراضي روستا
roostanet.ir/index.aspx?siteid=3&pageid=169
كتاب مجموعه قوانین و مقررات بخشنامه اهالی دستورالعمل های اجرایی سازمان امور اراضی جلد .... حقیقی و حقوقی و یا مؤسسات دولتی قرار دارد و به علت عدم استفاده و یا عدم اجراء مفاد قرارداد ..... 2-6- كلیه دستگاههای اجرایی موضوع ماده (160) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، ... تعیین عوارض ساخت و ساز و تراكم مازاد در شهرها به عهده وزارت كشور است.
قرار دادهای پیمانکاری دولتی - پورتال ( پرتال ) حقوق
thelawportal.persianblog.ir/tag/قرار_دادهای_پیمانکاری_دولتی
نویسنده (های) وبلاگ مهدی بوترابی Mehdi Boutorabi سید عباس سیدی . ... الزامات و تعهدات پیمانکار نسبت به پیمان در قراردادهای پیمانکاری دولتی- بخش دوم نویسنده: . ... مورد تکالیف و اختیارات دستگاه مناقصه‌گذار در بند چهارم خود چنین مقرر می‌دارد: .... اختلاف میان پیمانکار و کارفرما نیز پیمانکار مکلف به انجام موضوع پیمان می‌باشد.
راهنمای حقوقی پیمانکاری و صنعت ساخت و ساز - اداري ومالي
mali121.blogfa.com/post-78.aspx
اداري ومالي - راهنمای حقوقی پیمانکاری و صنعت ساخت و ساز - - اداري ومالي. ... این پیمان شایع ترین قالب قراردادی منعقده فی مابین دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران است. ... خسارات تأخیر، صورت حساب نهایی، تسویه حساب) و حل اختلاف نظام‌های پیمانکاری و ...
نگرشی بر قواعد انعقاد قرارداد در دستگاه های دولتی
www.khanilawyer.ir/print.php?ToDo=ShowArticles&AID=108809
بنابراین نظام حقوقی قراردادهای دولتی در دو بخش قابل مطالعه هستند: ... ۲٫ ممنوعیت‌ها: دستگاههای دولتی در مواردی از انجام بعضی از معاملات ممنوع هستند. ... صلح دعوی در صورتی که طرف اختلاف ایرانی باشد، باید به تصویب هیأت وزیران و چنانچه طرف ... همچنین، نمی‌توان وزارت نیرو را مجاز دانست که قرارداد ساخت اتوبان را منعقد کند و بالعکس ...
پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز - ویندوز - ...
windows.bazar-man.ir/پایان-نامه-اختلافات-حقوقی-قراردادهای-ساخت-و-ساز.html
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - پایان نامه; ... اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی.
دانلود مجموعه راهنمای تنظیم قراردادها و دستورالعمل های قراردادها - ...
www.sarasary.com/printable.php?productID=155
مرجع حل اختلاف نحوه انعقاد قراردادهای داخلی و ... راهنمای حقوقی پیمانکاری و صنعت ساخت و ساز نظام فنی و اجرایی طرح های عمرانی نظام های پیمانکاری و ... دستورالعمل تنظیم اسناد و مدارک قراردادهای مهندسان مشاور و پیمان های پیمان کاران فهرست مطالب شامل: ... نوع و نظارت بر اجرای کار چگونه است و دستگاه نظارت کدام ارگان می باشد؟ اهم خدمات بخش ...
afshin_69i |
www.tumfa.com/view/post:3710
۶ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - پایان نامه ارشد رشته حقوق - تبیین ماهیت ، آثار و احکام قرارداد نجات دریایی ... رشته حقوق - اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی.
دانلود پایان نامه ارشد حقوق
shopthesis.com/1395/02/15/دانلود-پایان-نامه-ارشد-حقوق/
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - پایان نامه ارشد حقوق اختلاف زوجین در خصوص نوع و شرایط عقد نکاح پایان نامه ارشد حقوق اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاههای دولتی
پاراف - بررسی قواعد انعقاد قرارداد در دستگاهای اجرایی دولتی
paraf.ir/check-the-rules-of-the-contract-in-state-administrative-apparatus/
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ه‍.ش. - عقد قرارداد توسط دستگاه‌های دولتی از جمله الزاماتی است که باید مدیران ... زمان تنظیم قرارداد با اشخاص حقوقی باید با ملاحظه اساسنامه شرکت و ... متعهد به انجام تولید و ساخت آن و واگذاری آن پس از تولید با جزییاتی که هیچ تردیدی باقی نماند بشود. .... 4- صلاحیت دادگاه‌های اداری برای حل اختلاف: این عنصر نیز همانند عنصر ...
نگرشی بر قواعد انعقاد قرارداد در دستگاهای دولتی
www.zebhi.ir/print.php?ToDo=ShowArticles&AID=108222
عقد قرارداد توسط دستگاه‌های دولتی از جمله الزاماتی است که باید مدیران جهت حفظ منافع ... برای حل اختلاف به عملکرد و تعهدات طرفین و سایر شرایط قراردادی توجه خواهد شد. ... زمان تنظیم قرارداد با اشخاص حقوقی باید با ملاحظه اساسنامه شرکت و آگهی آخرین ... و ساخت آن و واگذاری آن پس از تولید با جزییاتی که هیچ تردیدی باقی نماند بشود.
الف - حقوق کارگران رسمی و پیمانکار یکسان شد
alef.ir/vdcjhxe8huqeoyz.fsfu.html?284099
۳۰ تیر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - کلمات کلیدی : کارگران+ رسمی+پیمانکاری+ حقوق+ دستمزد ... و من چند تا زیر دست دارم که استخدام قراردادی کارفرما هستن و دیپلم دارن و ... متاسفانه در وزارت نفت اختلاف فاحشی بین حقوق پرسنل رسمی و ... سلام تقریبا توتمام اداره های دولتی این تبعیض هست . ..... ولی دستگاه های بزرگ اجرایی دولتی و نیمه دولتی چرا ؟
دانلود تحقیق و مقاله در مورد اصول حاکم بر قراردادهای پیمانکاری ...
birdownload.epage.ir/.../incl.news_connector.NewsPrintVersion.Html_TypeId.1_New...
... قانون اساسی به ترتیب در ... [DOC]قواعد انعقاد قرارداد در دستگاههای دولتی - وزارت امور اقتصادی و . ... پایان نامه ارشد رشته حقوق:اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و .
بررسی حقوق عمومی در قرارداد دولتی
mostadal.com/fa/index.php?option=com_content&view...id...
۲۰ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - معامله در دستگاههای دولتی دارای پیچدگی خاصی هست. ... کلمات کلیدی:مفهوم قرارداد،قرارداد دولتی، حقوق عمومی،حقوق خصوصی ... برای حل اختلاف به عملکرد و تعهدات طرفین و سایر شرایط قراردادی توجه خواهد شد. ... به عنوان مثال قرارداد نقاشی یك دستگاه اتومبیل دولتی را نمی توان همسنگ پیمانكاری راجع به ساخت فرودگاه و راه ...
معرفی - انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت ، گاز و ...
irapec.org › مشاوران ویژه اعضا › حقوقی
ارائه مشاوره حقوقی و قراردادی در تنظیم لایحه ادعای قراردادی (claim) جهت ارائه به ... ارگانها و ادارات دولتی و اشخاص حقیقی و معارضین جهت رفع اختلاف و طرح دعوی یا ادعا ...
راز رشوه 200 میلیونی معاون وزیر/ قرارداد 32 میلیاردی یک ...
www.yjc.ir › اجتماعی › حقوقی قضایی
راز رشوه 200 میلیونی معاون وزیر/ قرارداد 32 میلیاردی یک دستگاه دولتی با یک .... که اختلاف موجود ضرری غیر قابل جبران داشته باشد باید این ساخت و ساز متوقف شود اما .... بازداشت به سر می‌برد افزود: ما امیدواریم معاونت‌های حقوقی دستگاه‌های دولتی در این ...
[PPT]تعريِف عقد و قرارداد - موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی ...
www.rvsri.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=1860bf79-80c9-4300-a775...
طراحی و بنای یک ساختمان یا یک کارخانه و محصول جدید و یا معرفی یک محصول جدید به ... قرارداد پیمانکاری،رابطه ای حقوقی بین پیمانکار و کارفرماست که منشا ..... خرید لوازم و تجهیزات قراردادهای ساختمانی، تاسیسات فنی، حمل ونقل دستگاههای دولتی از .... و - در صورت بروز اختلاف بین پیمانکار و پیمانکاران جزء کارفرما حق دارد رسید گی ...
روش‌های حل اختلافات و دعاوی قراردادهای ساخت - فروشگاه ...
www.fadakbook.ir/product/10/روش‌های-حل-اختلافات-و-دعاوی-قراردادهای-ساخت
خرید اینترنتی کتاب روش‌های حل اختلافات و دعاوی قراردادهای ساخت. ... ادعا، منحصر به قراردادهای پیمانکاران ایران و شرایط حقوقی حاکم بر طرح های عمرانی کشور است و ... 2.2.1 شرایط عمومی قراردادهای دولتی برای کارهای ساختمانی وعمرانی GC/Works/1 14 .... به تشکیل شخصیت حقوقی دیگر تحت عنوان دستگاه نظارت و مهندس مشاور انجامید.
پایگاه اطلاع رسانی جامعه حسابداران رسمی ایران > قوانین > ...
www.iacpa.ir/قوانین/پرسش-و-پاسخ/پرسش-و-پاسخ-های-مالیاتی?...1
چنانچه اين دارايي ها جزء دارايي هاي مذكور در ماده 104 قانون ماليات هاي مستقيم باشد اجاره ... اجاره املاك تعيين و ابلاغ مي گردد بنابراين ارزش اجاره ملك در دستگاه مالياتي وجود دارد كه ... ج – با توجه به ماده 208 قانون تجارت شخصيت حقوقي شركتهاي منحله تا ختم امر ... در مواردی که مالیات از قراردادهای پیمانکاری کسر ولی ایصال نمی‌گردد تکلیف ...
نگرشی بر قواعد انعقاد قرارداد در دستگاهای دولتی
www.shirzadyanlawyer.ir/.../نگرشی-بر-قواعد-انعقاد-قرارداد-در-دستگاهای-دولتی/
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ه‍.ش. - علیقلی گنجی فوق لیسانس حقوق - بخش اول ... عقد قرارداد توسط دستگاه‌های دولتی از جمله الزاماتی است که باید مدیران جهت حفظ منافع ... برای حل اختلاف به عملکرد و تعهدات طرفین و سایر شرایط قراردادی توجه خواهد شد. ... متعهد به انجام تولید و ساخت آن و واگذاری آن پس از تولید با جزییاتی که هیچ تردیدی باقی نماند بشود.
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4728
  • کل نظرات : 22
  • افراد آنلاین : 103
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 329
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 879
  • باردید دیروز : 153
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 1,032
  • بازدید ماه : 1,032
  • بازدید سال : 102,515
  • بازدید کلی : 1,404,240