loading...
دانلود تحقیق و مقاله
محمد غفوری تبار بازدید : 125 یکشنبه 14 شهریور 1395 نظرات (0)

حریم خصوصی

حریم خصوصی دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 154 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 306 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 230

یكی از مباحثی كه با گسترش جوامع بشری و پیچیده تر شدن روابط بین انسانها با دولت اهمیت ویژه ای یافته است، حقوق شهروندان و به عبارت واضح تر حقوق وآزادی های افراد است كه با طرح حقوق طبیعی در اعصار قدیم و اعلامیه های مختلف مربوط به حقوق بشر، تحول خود را تا به امروز طی نموده است

قیمت فایل فقط 14,900 تومان

خرید

حریم خصوصی

 

یكی از مباحثی كه با گسترش جوامع بشری و پیچیده تر شدن روابط بین انسانها با دولت اهمیت ویژه ای یافته است، حقوق شهروندان و به عبارت واضح تر حقوق وآزادی های افراد است كه با طرح حقوق طبیعی در اعصار قدیم و اعلامیه های مختلف مربوط به حقوق بشر، تحول خود را تا به امروز طی نموده است . اعلامیه جهانی حقوق بشر یا میثاق های بین المللی حقوق مدنی ، سیاسی و اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با طرح حقوق فردی افراد مانند حق حیات، مالكیت، آزادی ،حق پناهندگی و ... به این حقوق اشاره نموده اند .

تمام انسانها با دو نوع خصوصیت یكی تنهایی و دیگری معاشرت جویی در كنار یكدیگر زندگی می كنند ،این دو نوع استعداد با وجود اختلاف ظاهری ، با هم در ارتباط هستند،بدین معنا که انسان از یك سو استقلال فردی دارد و از سوی دیگر به اعتبار آنكه در جامعه و در ارتباط با دیگران زندگی می كند موجودی اجتماعی است .

پدیده های مذكور، آمیزه ای از « اصالت فرد » و « اصالت جامعه » را به وجود می آورند كه ره آورد و ارمغان این دو روند منطقی « حقوق بشر» نامیده می شود . خود حقوق بشر نیز در دو معنا و مفهوم قابل مطالعه است . در معنای نخست، حقوق بشر جمع حق است و بنابراین شامل حق های مختلف بشری می شود ،از این منظر می توان گفت حقوق بشر مفهومی قدیمی است كه تحت عناوین و قالب های مختلف، چه در ادیان و چه در مكاتب سیاسی و فلسفی مطرح شده است ، به دنبال جنگ جهانی دوم و به طور كلی بعد از نیمه اول قرن بیستم كه همراه با جنگ و خونریزی بود جهانیان و پس از آن اروپاییان، تصمیم گرفتند با تاسیس سازمان ملل متحد در سطح جهان و شورای اروپا در سطح قاره اروپا ، حقوق بنیادین و كرامت انسان ها را شناسایی و مشمول تضمین هایی نمایند و اعضاء جامعه بشری را صرف نظر از اعتقادات، نژاد، جنس ،ملیت و ... محترم شمارند . به این ترتیب درست در نقطه مقابل نیمه اول خشن و ضد بشری سده بیستم، نیمه دوم آن با تصویب این سند حقوق بشری، آغاز شد و سپس با تصویب میثاقین در سال 1966 و دیگر اسناد بین المللی و منطقه ای این روند رو به تكامل گذاشت .در معنای دوم حقوق بشر تبدیل به یك رشته تخصصی و مطالعاتی گردیده كه از این معنای دوم تحت عنوان حقوق بشر یا نظام حقوق بشر و در سطح بین المللی، نظام بین المللی حقوق بشر یاد می كنند .

با این طرز تفكر در نیمه دوم قرن بیستم به ویژه در سطح منطقه ای، دادگاه و دیوان های قضایی حقوق بشری تأسیس گردید كه رسالت آنها تعقیب و محاكمه موارد نقض حقوق بشری توسط سازمان های وابسته به دولت هاست . در سطح داخلی نیز در بسیاری از كشورها دادگاه های صیانت از قانون اساسی و یا شورای قانون اساسی بوجود امدكه وظیفه انطباق قوانین و مقررات مصوب را با اصول قانون اساسی به عهده دارند و از سوی دیگر به شكایات مربوط به نقض حقوق اساسی شهروندان در ارتباط با نحوه عملكرد و رفتار مسئولان و كارگزاران دولتی رسیدگی می كنند .

باید گفت ،زندگی در اجتماع فرد را از داشتن امور شخصی و خصوصی محروم نمی سازد . هركس حق دارد میزان آگاهی سایرین از مسایل فردی خود را به حداقل برساند و از آنها انتظار احترام به حریم شخصی اش را در كلیه ابعاد آن داشته باشد این سایرین كه اعم از دیگر شهروندان و نیز دولت اند ، بایستی در برابر تعدی به حریم خصوصی دیگری خود را با ضمانت اجرایی هایی اعم از مدنی و كیفری مواجه ببینند . «حوزه خصوصی به معنای دقیق زمانی شكل می گیرد كه دولت و حتی جامعه به ترك مداخله یا دست كم مداخله كمینه در قلمرو زندگی خصوصی شهروندان پایبند باشند»[1]. این امر می تواند به تضمین هرچه بیشتر این حق اساسی افراد منتهی گردد . در بیان اهمیت آن ،همین بس كه وقتی فردی به صرف زندگی در اجتماع نتواند حوزه فردی و مستقلی داشته باشد چگونه می توان از شخص بودن و شخصیت مستقل وی صحبت كرده و او را صاحب حق و تكلیف دانست . این حق را اصطلاحا «حریم خصوصی »می نامیم و باید بگوییم یكی از ارزشمندترین مفاهیم در نظامهای حقوقی توسعه یافته است.این حق در زمره مهم ترین حقوقی است كه ارتباط تنگاتنگی با كرامت انسانی دارد لذا حمایت از شخصیت انسانی مستلزم حمایت از حریم خصوصی است و حمایت از حریم خصوصی به تكریم شخصیت انسان و تمامیت مادی و معنوی او می انجامد . حریم خصوصی با آزادی و استقلال انسان و حق بر تعیین سرنوشت برای خود نیز، ارتباط تنگاتنگی دارد زیرا فضای لازم برای رشد و تكامل شخصی افراد را فراهم می آورد .

همچنین حریم خصوصی بعنوان اصل سازمان بخش جامعه مدنی شناخته شده است كه در بطن قرارداد اجتماعی فرضی، هر جامعه پنهان است و زمینه همزیستی مسالمت آمیز در آن جامعه را فراهم می سازد .

در مورد مفهوم و قلمرو حریم خصوصی باید گفت كه این بعد از حق انسان نیز به دنبال تحولات و پیشرفت هایی كه به مرور زمان در زمینه های علمی، اجتماعی، اقتصادی،... صورت گرفته ، تحت تأثیر واقع شده است، لذا مفهوم و قلمروآن در جامعه پیشرفته و متمدن امروزی با مفهوم و قلمرو آن در جامعه سنتی سابق متفاوت می باشد.

كما اینكه مفهوم و قلمرو آن در دنیای كنونی، در یك جامعه توسعه یافته، جامعه عقب مانده یا در حال توسعه می تواند متفاوت باشد بعنوان مثال استفاده دولت ها از تكنولوژی برای كسب اطلاعات درباره افراد، یكی از بزرگترین خطرهایی است كه استقلال شخصی افراد را تهدید می كند. زیرا دولت با استفاده از قدرت بسیار خود، می تواند با مهارت كافی از آن جهت نقض حریم خصوصی استفاده كند.

در كنار مراجع دولتی و عمومی، افراد خصوصی و صاحبان برخی مشاغل نیز ممكن است به دلایل متعددی، از وسایل فنی نظارت های سمعی و بصری استفاده نمایند. نظارت بصری اعم از علنی و پنهانی، اكنون كاملاً شایع گردیده، مثل تلویزیون های مدار بسته و دوربین های ویدئویی که در بانك ها و مغازه ها جهت مقاصد امنیتی بکار میرود. استفاده از چنین وسایلی توسط بخش های خصوصی، مسایلی از حریم خصوصی را نه تنها در رابطه با كاركنان، بلكه مشتریانی كه رفتار آنها بدون آگاهی یا رضایتشان، توسط وسایل فنی الكترونیكی مورد مشاهده و ضبط قرار می گیرد، ایجاد كرده است .

همچنین ،تحولات مهمی در زمینه شكل و سرعت ارتباطات شخصی، رخ داده است از جمله؛ پست الكترونیك كه جایگزین بسیاری از روشهای خدمات پست سنتی و تلفن گردیده، ولی استفاده از این شیوه ذاتاً در معرض رهگیری و نظارت دیگران قرار دارد، بطوریكه شخص دیگری غیر از دریافت كننده پیام، می تواند به آسانی به آن پیام دسترسی پیدا كرده و آنرا بخواند .

فناوری مدرن امروزی ، مردم را قادر ساخته است كه بطور مخفیانه بر اعمال یكدیگر نظارت كنند و اطلاعات محرمانه ای را دربارة زندگی شخصی هم بدست آورند كه، اصولاً چنین حقی را ندارند . استفاده از دستگاههای عكسبرداری مخفیانه مثل خود کارهای دارای دوربین که اخیرا وارد بازار ایران نیز شده است یا تلفن های همراه دارای دستگاه فیلمبرداری و عكسبرداری، استفاده از پست الكترونیكی و دیگر شیوه های الكترونیكی برقراری ارتباط، از دستاوردهای تكنولوژی امروزی است كه می تواند به راحتی برای نقض حریم خصوصی افراد مورد استفاده قرار گیرند، در واقع تكنولوژی مدرن، قلمرو و نقض حریم خصوصی را توسعه داده است، لذا در مقابل می بایست ابزارهای جدیدی در قالب حمایت های ویژه قانونی، برای حمایت از این حریم ایجاد کرد. اكنون تردیدی وجود ندارد كه در بسیاری از عرصه ها، ظرفیت های تكنولوژیكی، از حمایت های قانونی حریم خصوصی، سبقت گرفته اند. در چنین عرصه هایی یا هیچ حمایتی از حریم خصوصی وجود ندارد یا این حمایت بسیار كم است،زیرا در عصر تحولات تكنولوژیكی، همیشه این خطر وجود دارد كه حمایت موجود غیر كارامد و ناكافی شود.

مفهوم و قلمرو حریم خصوصی را می توان با فرهنگ و نوع حكومت حاكم بر یك جامعه نیز مرتبط دانست. از این نظر بر حسب اینكه فرهنگ حاكم بر یك جامعه یك فرهنگ مذهبی یا غیر مذهبی و نظام حاكم بر یك جامعه یك نظام سیاسی استبدادی و توتالیسم یا دموكراتیك باشد مفهوم و قلمرو این حریم ، می تواند موسع یا مضیق باشد . مثلاً در یك نظام سیاسی دموكراتیك، حق حریم خصوصی یكی از ابزارهای مشاركت مردم در دموكراسی است كه به موازات آزادی بیان در این امر نقش دارد .

استقلال معنوی شهروندان یكی از لوازم عمده تحقق دموكراسی است و چون حریم خصوصی به این استقلال كمك می كند باید از آن دفاع كرد. زیرا حمایت از انتشار ناخواسته افكار و عقاید اشخاص، مباحثات عمومی و مشاركت فعال در یك حكومت مردم سالار را تسهیل می كند و مانع از تضعیف آزادی بیان، می شود .

عوامل فوق سبب شده است تا حریم خصوصی در زمره یكی از مهم ترین مصادیق حقوق بشر شناخته شده و در بسیاری از اسناد بین المللی ،به غیر قابل تعرض بودن آن تصریح شود . همچنین در قوانین اساسی بسیاری از كشورهای جهان نیز حریم خصوصی بصورت كلی یا مصداقی مورد شناسایی و حمایت قرار گرفته است .

بدین ترتیب در نفس اینکه حریم خصوصی باید مورد حمایت قرار گیرد تردیدی وجود ندارد ، اما چگونگی این حمایت محل نزاع است. بعبارت دیگر اینكه، حریم خصوصی چیست و چه چیزهایی داخل در آن، یا خارج از آن، قرار می گیرند و شرایط و موارد ورود به این حریم كدامند، یكی از مهم ترین مباحث محافل حقوقی است .

این پژوهش خواسته است طی دو فصل به صورت جداگانه و مبسوط بررسی نماید كه تا چه اندازه ای مكانیزم های كیفری تضمین كننده حقوق و آزادی های ماهوی و شكلی افراد ، در زمینه حریم خصوصی پیش بینی گردیده است .

1- رحیم نوبهار ،‌حمایت حقوق كیفری از حوزه های عمومی و خصوصی ،‌ نشر جنگل جاودانه ،‌ تهران ،‌ چاپ اول ،‌ 1387 ،‌ص282

فهرست مطالب

مقدمه

 

بخش اول : كلیات

 

1-1 تعاریف .....................................................................................................

1

1-1-1 تعریف حریم خصوصی...................................................................

1

1-1-2 حمایت كیفری................................................................................

1-1-2-1 فلسفه حقوق کیفری ..................................................................

1-1-2-2 سیاست کیفری.....................................................................

1-1-2-3 حقوق جزای فنی..................................................................

9

11

12

 

12

1-2 پیشینه تاریخی...........................................................................................

12

1-2-1 سیر تاریخی ...................................................................................

12

1-2-1-1 دوران قبل از رنسانس............................................................

13

1-2-1-2 دوران بعد از رنسانس.............................................................

15

1-2-2 سیر تقنینی......................................................................................

18

1-2-2-1 اعلامیه های جهانی و اسناد بین المللی............................

18

1-2-2-1-1 اعلامیه جهانی حقوق بشر................................................

18

1-2-2-1-2 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی..............................

19

1-2-2-1-3 قرارداد بین المللی رفع هرگونه تبعیض نژادی................

19

1-2-2-1-4 قرارداد ژنو............................................................

19

1-2-2-2 معاهدات منطقه ای حقوق بشر ..............................................

19

1- 2-2-2-1كنوانسیون اروپایی...................................................................

19

1-2-2-2-2كنوانسیون آمریكایی ...........................................................

20

1-2-2-2-3 عهدنامه شورای اروپا .......................................................

20

1-2-2-2-4 اعلامیه اسلامی حقوق بشر...............................................

21

1-2-2-2-5 دستور العمل شورای اروپا.............................................

22

1-2-2-3 قوانین برخی كشورها ...............................................................

23

1-2-2-3-1کشورهای اروپایی...................................................................

23

1-2-2-3-2 آمریكا .................................................................................

32

1-2-2-3-3 برخی کشورهای آسیایی.....................................................

36

 

1-3 مبانی...........................................................................................................

41

1-3-1در غرب ...............................................................................................

41

1-3-1-1 نظریه های مخالفان حریم خصوصی............................

42

1-3-1-1-1 نظریه تحویل گرایانه تامسون.................................................

42

1-3-1-1-2 نظریه اقتصادی پوسنر .....................................................

42

1-3-1-1-3 نظریه فمینیستی از حریم خصوصی...................................

43

1-3-1-2 نظریه های موافقان حریم خصوصی .................................

44

1-3-1-2-1 نظریه حق داشتن تنهایی.........................................................

44

1-3-1-2-2 نظریه دسترسی محدود دیگران به خود................................

45

1-3-1-2-3 نظریه سری بودن.................................................................

46

1-3-1-2-4 نظریه كنترل بر اطلاعات شخصی........................................

47

1-3-1-2-5 نظریه حمایت از شخصیت و كرامت ................................

48

1-3-1-2-6 نظریه خلوت...................................................................

49

1-3-1-2-7 نظریه پراگماتیك........................................................

50

1-3-2 در اسلام .............................................................................................

54

1-3-2-1 احکام حریم خصوصی از منظر فقهای معاصر...............................

54

1-3-2-1-1 دیدگاه امام خمینی ................................................................

54

1-3-2-1-2 سایر فقها .............................................................................

56

 

1-4 موارد جواز نقض حریم خصوصی

57

1-4-1 عوامل توجیه كننده نقض حریم خصوصی........................................

57

1-4-2 ضوابط نقض حریم خصوصی ..........................................................

63

1-4-2-1 قانونی بودن.................................................................................

63

1-4-2-2 خود سرانه نبودن.....................................................................

67

1-4-2-3 ضرورت داشتن......................................................................

68

 

 

 

1-5 محدود ساختن قلمرو حریم خصوصی

72

1-5-1 به موجب تصمیم قضایی..........................................................

72

1-5-1-1 مقام صالح برای اتخاذ تصمیم قضایی.........................................

72

1-5-1-2 لزوم صدور مجوز قضایی.........................................................

74

1-5-1-3شرایط صدور مجوز قضایی......................................................

78

1-5-1-3-1 احراز ضرورت نقض حریم خصوصی...................................

78

1-5-1-3-2 تناسب بین اتهام و نوع مجوز صادره.....................................

82

1-5-1-3-3 موردی بودن مجوز....................................................................

83

1-5-2 بدون تصمیم قضایی......................................................................................

84

1-5-2-1 در جرایم مشهود..................................................................................

85

1-5-3 ضوابط محدود ساختن حریم خصوصی.......................................................

89

 

بخش دوم : مصادیق حریم خصوصی و جرم انگاری

 

2-1حریم خصوصی جسمانی........................................................................

98

2-1-1 تعریف.....................................................................................................

98

2-1-2 ضوابط حاکم بر تفتیش..........................................................................

99

2-1-3تفتیش بدنی ...........................................................................................

102

2-1-3-1تفتیش از روی لباس.............................................................................................

102

2-1-3-1-1تفتیش در جرایم مشهود.................................................................

102

2-1-3-1-2تفتیش در جرایم غیر مشهود.......................................................

103

2-1-3-1-3تفتیش متعاقب بازداشت قانونی ...................................................

107

2-1-3-2تفتیش با درآوردن لباس.........................................................................................

109

2-1-3-3 تفتیش داخلی بدن ................................................................................................

110

2-1-3-3-1آزمایش خون...................................................................................

111

2-1-3-3-2 معاینه داخلی و جراحی..................................................................

112

2-1-3-3-3 شستشوی معده............................................................................

113

2-1-4 بیومتریکس..............................................................................................

113

2-1-5 کارتهای تشخیص هویت...........................................................................

114

2-2حریم خصوصی اماكن و اشیاء ..............................................................

118

2-2-1مفهوم و مصادیق اماكن و اشیاء ................................................................

118

2-2-1-1مفهوم مكان.............................................................................................................

119

2-2-1-1-1اماكن و منازل مأموران سیاسی .......................................................

124

2-2-1-1-2دفاتر و منازل وكلای دادگستری ...................................................

125

2-2-1-1-3 نصب دوربین در اماکن عمومی....................................................

125

2-2-1-2مفهوم شی..................................................................................................................

130

2-2-1-2-1ضوابط تفتیش اماكن و اشیاء .........................................................

142

2-3حریم خصوصی ارتباطات .......................................................................

157

2-3-1تعریف ارتباطات........................................................................................

157

2-3-2 ارتباطات كلامی.....................................................................................

162

2-3-3 ارتباطات كتبی ...................................................................................

167

2-4حریم خصوصی اطلاعات .........................................................................

176

2-4-1تعریف اطلاعات و مصادیق آن...............................................................

176

2 -4-2قوانین مربوط به حریم اطلاعات..............................................................

181

نتیجه.............................................................................................

194

منابع.............................................................................................

199

ضمایم ........................................................................................... 211

قیمت فایل فقط 14,900 تومان

خرید

برچسب ها : حریم خصوصی , حریم خصوصی , حریم خصوصی جسمانی , حقوق کیفری , فقه , حقوق , تحقیق , پژوهش , پایان نامه , مقاله , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود پژوهش , دانلود پایان نامه , دانلود مقاله , دانلود پروژه

 

Google

About 13,700,000 results (0.37 seconds) 

Search Results

Images for ‫حریم خصوصی 3‬‎Report images

Image result for ‫حریم خصوصی 3‬‎

Image result for ‫حریم خصوصی 3‬‎

Image result for ‫حریم خصوصی 3‬‎

Image result for ‫حریم خصوصی 3‬‎

More images for حریم خصوصی 3

[PDF]3) ﺣﺮﯾﻢ ﺧﺼﻮﺻﯽ و اﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ ( ﻧﻮﯾﺴﻨﺪه: ﻣﺴ *

dl-al-adl.ir/.../-3%20حريم%20خصوصي%20و%20امر%...

Translate this page

(3. ﻧﻮﯾﺴﻨﺪه: ﻣﺴﻌﻮد راﻋﯽ. *. ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﺴﺒﺖ ﺣﺮﯾﻢ ﺧﺼﻮﺻﯽ و اﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ. اﮐﻨﻮن ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه وﯾﮋه اﯾﻦ دو ﻓﺮﯾﻀﻪ ي اﻟﻬﯽ و روﯾﮑﺮد ﺳﻌﺎدت ﻣﺤﻮري ﮐﻪ در اﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﺮوف و ﻧﻬﯽ از. ﻣﻨﮑﺮ وﺟﻮد دارد، اﯾﻦ ...

حقوقی - حریم خصوصی - blogfa.com

franjbaranlawyer22.blogfa.com/post/2

Translate this page

3. تابع سیاق و اوضاع و احوال است. آنچه در یک کارگاه خصوصی تلقی میشود ممکن است در بیرون آن چنین نباشد. 4. دارای تحول تاریخی است. برداشتهایی که از حریم ...

[PDF]حریم خصوصی و امنیت

tums.ac.ir/.../Pri...

Translate this pageTehran University of Medical Sciences

Page 3 ... حریم خصوصی فردی. : حریم. بدن فیزیکی. افراد. •. حریم خصوصی رفتار فردی ... حریم خصوصی. دردسرها. •. نقض حریم. عمومی. •. خطرات دربرگیرنده جامعه.

حریم خصوصی اطلاعاتی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

https://fa.wikipedia.org/.../حریم_خص...

Translate this pagePersian Wikipedia

حریم خصوصی اطلاعاتی یا داده‌ای یا حفاظت داده‌ها (Data Privacy) ، رابطه‌ای است بین ... 3, no. 1, p. 35، 2006. مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا، «A Classification of Privacy ...

اصلی/مسؤولیت مدنی نقض حریم خصوصی - سازمان قضایی نیروهای مسلح

www.imj.ir/.../ShowPage.aspx?...ID...

Translate this page

مسؤولیت مدنی نقض حریم خصوصی دکتر سعید قماشی_ استادیار دانشگاه کاشان صادق شفیعی_ کارشناسی ارشد حقوق خصوصی ... حق بر حریم خصوصی 3. مسؤولیت ...

بخش اول/ ماهیت و اهمیت حریم خصوصی - خبرگزاری فارس

www.farsnews.com/newstext.php?...

Translate this pageFars News Agency

May 11, 2013 - در این مقاله، مفهوم حریم خصوصی و عناصر آن روشن شده، اهمیت این مقوله در دو .... 2-3-1. تعریف اصطلاحی. هر چند اصطلاح حریم خصوصی در مباحث حقوقی و ...

پوکیمون‌گو حمله به حریم خصوصی است | ITIRAN

itiran.com/الیور-استون-پوکیمون-

Translate this page

يكشنبه 3 مرداد 1395 ... پوکیمون‌گو حمله به حریم خصوصی است. منبع : آی تی ایران نسخه ... آنچه در حال وقوع است، مرحله جدیدی از تهاجم به حریم خصوصی افراد خواهد بود.

حریم خصوصی و امر به معروف و نهی از منکر (3) - تبیان

www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID...

Translate this page

Mar 10, 2012 - نویسنده: مسعود راعی * تعیین نسبت حریم خصوصی و امر به معروف و نهی از منکر اکنون با توجه به جایگاه ویژه این دو فریضه ی الهی و رویکرد سعادت ...

تخصصی حقوق و وکالت - حریم خصوصی

www.hoghough89.blogfa.com/post-465.aspx

Translate this page

تخصصی حقوق و وکالت - حریم خصوصی - ... 3- حريم خصوصي ارتباطي . .... حق حريم خصوصي حقي است كه دولت و ديگر اشخاصي را از مداخله و تعرض به حريم خصوصي ...

حريم خصوصي و امر به معروف و نهي از منکر (3) - راسخون

www.rasekhoon.net › ... › امر به معروف و نهی از منکر

Translate this page

Mar 1, 2012 - آيا پذيرش حريم خصوصي با اجراي اوامر و نواهي الهي در جامعه تعارض دارد؟ آيا اعمال امر به معروف و نهي از منکر به منزله ي نقض حريم خصوصي افراد مي باشد ...

دوره تربیت مربی مطالعات فضای مجازی 3 – تخصصی امنیت و حریم خصوصی

tusi.ir/دوره-تربیت-مربی-مطالعات-فضای-مجازی-3/

Translate this page

با توجه به اهمیت بحث امنیت در فضای مجازی و نقض حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی که امروز تبدیل به یکی از معضلات اساسی کشور ما شده است. این دوره با هدف ...

حریم شخصی کاربران | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ...

www.cyberpolice.ir/page/22471

Translate this page

پلیس فتا با توجه به تعهّد خود در راستای رعایت اصل حفظ حریم خصوصی موارد زیر ... 3) اطلاعات شخصی شامل اطلاعاتی است که شخصاً توسط مخاطبان در فرم‌های مختلف در ...

حریم خصوصی و امر به معروف و نهی از منکر (3) | مرکز تخصصی آموزش و ...

www.aamerin.ir › ... › جایگاه و اهمیت امر به معروف

Translate this page

Feb 2, 2013 - تعيين نسبت حريم خصوصي و امر به معروف و نهي از منکر اکنون با توجه به جايگاه ويژه اين دو فريضه ي الهي و رويکرد سعادت محوري که در امر به مروف و ...

مقالات حاوی کلیدواژه "حریم خصوصی" - جویشگر علمی فارسی (علم نت)

elmnet.ir/keyword/حریم-خصوصی

Translate this page

مقالات حاوی کلیدواژه "حریم خصوصی" کلیدواژه های هم استفاده :امنیت, داده کاوی, اعتماد, فضای ... اولین کنفرانس ملی نواوری در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (3).

حریم خصوصی | فروشگاه فارسی محصولات شیائومی - گوشی Redmi Note 3

xiaomi-fa.com/store/privacy/

Translate this page

حریم خصوصی - - فروشگاه فارسی شیائومی به اطلاعات خصوصی و محرمانه کاربران و افرادی که از خدمات آن استفاده میکنند احترام میگذارد و این موارد را بسیار جدی.

باشگاه اندیشه › حریم‌ خصوصی‌ در جامعه‌ اطلاعاتی

www.bashgah.net › ... › جامعه › جامعه اطلاعاتی

Translate this page

به‌ نظر او، حریم‌ خصوصی‌،جزو شکننده‌ترین‌ حقوق‌ است‌ و موارد حمایت‌ از آن‌، باید در قانون‌ اساسی‌ مورد اشاره‌ قرار بگیرد. (3) پس‌ از این‌ اولین‌ تعریف‌، در تعاریف‌ دیگری‌، ...

مرز حریم خصوصی همسران | گروه اینترنتی رهروان ولایت

www.welayatnet.com/fa/news/32028

Translate this page

5 - كسی كه حریم خصوصی‌اش را محترم بشمارد، به حریم خصوصی دیگران نیز احترام خواهد گذاشت و همین در ایجاد ارتباطش با دیگران و بخصوص همسرش تاثیر مثبت دارد.[3].

روزنامه شرق 95/3/18: ادامه حيات حريم خصوصي در دنياي شبكه اي

www.magiran.com/npview.asp?ID=3372162 - Translate this page

Jun 7, 2016 - ادامه حيات حريم خصوصي در دنياي شبكه اي نويسنده: آمنه دهشيري * فرض کنيد فرزند يکي از مقامات دولتي در شبکه اجتماعي خود تصويري را براي ...

آیا خودرو شخصی حریم خصوصی افراد است؟/ پاسخ 3 مرجع تقلید - خبر ...

tnews.ir/news/d48120662219.html

Translate this page

به گزارش خبرآنلاین، پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه در استفتائی نظر 3 مرجع تقلید را درباره حریم خصوصی در خودرو شخصی پرسیده است. متن پرسش مطرح ...

ترجمان - نسل سوم اینترنت؛ پایان مدرنیته و حریم خصوصی

tarjomaan.com/vdcc.sqma2bqisla82.html

Translate this page

... آن را اینترنت اشیاء می‌نامند. هالپرن، محقق تکنولوژی، از بین رفتن مشاغل و حریم خصوصی و تبدیل آن به فضایی برای تبلیغات را از پیامدهای موج سوم اینترنت می‌داند.

مرز گذاشتن برای حریم شخصی - پارسی طب

fa.parsiteb.com › اجتماعی و کسب و کار

Translate this page

... آهن با این 4 گیاه بهبود می یابد. 5 روز پیش. درمان با محصولات پارسی طب · خانه / اجتماعی و کسب و کار / مرز گذاشتن برای حریم شخصی. مرز گذاشتن برای حریم شخصی ...

دورهمی / حریم خصوصی - بخش دوم | کلیپ 3 - دانلود ویدیو

clip3.ir/video/43436/دورهمی-حریم-خصوصی-بخش-دوم/

Translate this page

بخش دوم از نمایش های طنز و صحبت های مهران مدیری در برنامه دورهمی ( 28 فروردین 1395) با موضوع حریم خصوصی.

حریم خصوصی - فروشگاه اینترنتی روبان

ruban.com/privacy-policy-cookie-restriction-mode

Translate this page

حریم خصوصی. حریم خصوصی. در تلگرام به روز باشید telegram.me/RubanChannel · در اینستاگرام ایده بگیرید instagram.com/ruban.beautyonline · در فیسبوک ...

برچسب ها - حریم خصوصی - گرداب

gerdab.ir/fa/tag/3/حریم%20خصوصی

Translate this page

حریم خصوصی و افزایش همکاری ها در بین بخش های... کد خبر: ۲۰۱۳۵ ... است که امنیت و حریم خصوصی کاربران را تضمین کرده... حریم خصوصی ... <1234567891011>.

حقوق عمومي - حریم خصوصی

behrooz7335.blogfa.com/post-4.aspx

Translate this page

3 – اعتبار حریم خصوصی قائم به شخص آن است . البته هم قائم به شخص است و هم نیست به این معنی که بسته به وضعیت مکان یا فضای مادی ممکن است حریم خصوصی ...

حریم خصوصی - لینا

www.linanik.com › حریم خصوصی

Translate this page

100%. Inalizing data. undefined. 1. 2. 3 ... حریم خصوصی. شرکت لینانیک خود را متعهد به حفاظت از حریم خصوصی همه بازدیدکنندگان سایت http://www.linanik.com می ...

برچسب ها - حریم خصوصی - صدای ایران

sedayiran.com/fa/tag/3/حریم%20خصوصی - Translate this page

تجاوز به حریم خصوصی شهروندان و همچنین سوءاستفاده از عکس... ها و تصاویر خصوصی ... چطور حریم خصوصی را در شبکه‌های اجتماعی حفظ کنیم؟ .... <1234567891011>.

حریم خصوصی کاربران

www.bakoodak.com/.../حریم%20خصوصی%20کاربرا...

Translate this page

... جشن ها و مراسم (42); رستوران و کافی شاپ (6); پوشاک (23); سیسمونی (46); لوازم بهداشتی (7); آرایشگاه (3); تدریس خصوصی (8) ... حریم خصوصی کاربران: ... مرز تعهدات باکودک بر حفظ حریم شخصی شما تا قبل از خروج شما از باکودک می باشد.

حریم خصوصی - پاتیلان صنعت

www.patilanco.com/index.php?option=com...

Translate this page

2- پیاز خرد شده = يه ليوان 3- پودر کاری = 2 قاشق غذاخوری ... مشاهده دستور کامل. .... حتماً در قسمت «موضوع» ایمیل، عبارت «حریم خصوصی» را مرقوم فرمایید.

شرایط حریم خصوصی | Persian Way

persianway.ir/حریم-خصوصی

Translate this page

"پرشین وی"، به برقراری تعامل تجاری با شما در بستر اینترنت مفتخر است و اعلام می‌کند که متعهد به حفظ و نگهداری از حریم خصوصی شما است. در این بخش نحوه ...

یه سوال درباره "فرق بین حریم خصوصی و محرمانگی" - انجمن تخصصی ...

www.himt.ir/thread-1016.html

Translate this page

#3. 9-دي-1390، 05:52 صبح (آخرین ویرایش در 9-دي-1390، 06:11 صبح {2} توسط hadi.) فرق بین حریم خصوصی(Privacy) و محرمانگی(Confidentiality): حریم خصوصی ...

سیاست حریم خصوصی Huawei

www.huawei.com/minisite/privacy-policy/fs/

Translate this pageHuawei

لطفاً پیش از مطالعه کامل این سیاست حفظ حریم خصوصی («این سیاست») و درک دقیق مفاد ... 3. Huawei چگونه داده‌های شخصی شما را افشا می‌کند 4. نحوه دسترسی، اصلاح و ...

ایست!اینجا حریم خصوصی است | بحث حریم خصوصی از دیرباز مورد

www.ghatreh.com/.../ایست-اینجا-حریم-خصوصی-است

Translate this page

Jul 30, 2016 - بحث حریم خصوصی از دیرباز مورد توجه حقوقدانان و اندیشمندان حوزه حقوق و جامعه ... 3-انتشار اسرار و وقایع خصوصی افراد مانند روابط زناشویی، امور ...

پایان نامه بررسی حریم خصوصی ناظر به حمایت از شخصیت انسانی ...

lawfile.ir/پایان-نامه-بررسی-حریم-خصوصی-ناظر-به-حما/

Translate this page

Jul 7, 2016 - 3ـ سؤالها و فرضیه های تحقیق. در این تحقیق با سؤالات گوناگونی مواجه هستیم، اما پرسشهای کلیدی و محوری در این خصوص به شرح زیر قابل طرح است:.

مطبوعات آزاد: انتشار و حریم خصوصی فرد | IIP Digital

iipdigital.usembassy.gov/.../20110111155641x0.4451...

Translate this page

تجاوز به حریم شخصی[1]؛ · انتشار وقایع خصوصی؛ · ارائه تصویر کذب از ... برخی از این موارد برآمده از قوانین عرفی است و برخی دیگر از قوانین مدون[3] گرفته شده است.

فیلم زندگی خصوصی/ 3 - آپارات

www.aparat.com/v/.../فیلم_زندگی_خصوصی%2F_3

Translate this page

Sep 1, 2014 - سعید فیلم زندگی خصوصی/ 3 فیلم , فیلم زندگی خصوصی , , سعید. ... متاسفم که برخی به خودشان اجازه می دهند وارد حریم خصوصی هنرمندان شوند!

آنا | پلیس فتا هشدار داد: گوشی‌ها و تبلت‌ها بلای جان حریم خصوصی خانواده‌ها

www.ana.ir › اجتماعی › حوادث

Translate this page

پلیس فتا هشدار داد: گوشی‌ها و تبلت‌ها بلای جان حریم خصوصی خانواده‌ها. 5/23/2016 3:47:00 PM. دوشنبه 3 خرداد 1395 - 15:47. فضای مجازی. رئیس اداره پیشگیری از ...

همایش «حریم خصوصی و امنیت اطلاعات در کتابخانه ها و آرشیو» در نوبت ...

www.lisna.ir/.../21392-همایش-حریم-خصوصی-و-امنیت-ا...

Translate this page

Oct 15, 2015 - به گزارش لیزنا، همایش «حریم خصوصی و امنیت اطلاعات در کتابخانه‌ها و آرشیو» .... مراسم معارفه مدیرکل کتابخانه های استان کرمانشاه برگزار شد (+3) ...

حریم خصوصی - پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

ganj.irandoc.ac.ir/dashboard?q=حریم+خصوصی...1...

Translate this page

حریم خصوصی از موضوعات بنیادین حقوق بشری و یکی از مفاهیم نظام های حقوقی توسعه یافته است که ارتباط بسیار نزدیکی با کرامت انسان ها دارد ، بنابراین ...

Bit By Bit - 6.6.3 حریم

www.bitbybitbook.com/fa/ethics/dilemmas/privacy/

Translate this page

6.6.3 حریم. حریم خصوصی حق به جریان مناسب از اطلاعات است. منطقه سوم که در آن محققان ممکن است در تلاش حفظ حریم خصوصی است. به عنوان Lowrance (2012) آن را کاملا ...

دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها - حقوق حريم خصوصي

www.rasaneh.org/NSite/FullStory/?Id=2515

Translate this page

Apr 6, 2014 - کتاب حقوق حريم خصوصي در 3 بخش اصلي بنيادهاي نظري حريم خصوصي مطالعه تطبيقي حريم خصوصي با تاکيد بر تحولات ...، مقوله‌هاي حريم ...

دانلود رایگان مقاله حفظ حریم شخصی کاربران و پاسخگویی در سیستم ...

https://www.linkedin.com/.../دانلود-رایگان-مق... - Translate this pageLinkedIn

Mar 2, 2016 - طراحان سیستم باید به دقت حفظ حریم خصوصی و پاسخگویی را از ... این مقاله چالش های تکنیکی فراروی امنیت و حفظ حریم خصوصی ... May 3, 2016.

سیاست های حفظ حریم خصوصی - فروشگاه پویش سبز تهران

www.pstkala.com/index.php?route=information/...3

Translate this page

سیاست های حفظ حریم خصوصی. ... 0 محصول - 0تومان. سبد خرید شما خالی است! سیاست های حفظ حریم خصوصی. سیاست های حفظ حریم خصوصی. سیاست های حفظ حریم ...

تاکید رئیس جمهوری بر اتخاذ تدابیر ویژه برای حفاظت از حریم خصوصی ...

www.iscanews.ir/.../تاکید-رئیس-جمهوری-بر-اتخاذ-تدا...

Translate this page

Jul 9, 2016 - کد خبر: 660371 0 0. حسن روحانی حفاظت از حریم خصوصی مشترکان اپراتورهای تلفن همراه ... 3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود. نظر شما با موفقیت ...

خلق اثر هنری در اعتراض به نقض حریم خصوصی در کابل - BBC Persian

www.bbc.com/persian/.../160814_l93_kabul_art

Translate this pageBBC

Aug 14, 2016 - هنرمندی در کابل، انتقادش از نقض حریم خصوصی را به یک اثر هنری تبدیل کرده. موضوع حریم خصوصی در ... فاطمه حسینی می گوید جنگ و خشونت، حساسیت مردم را به حریم خصوصی دیگران کم کرده. بشیر پیمان از کابل ... ویدیو 3:46 ...

تیم کوک: ما بر مواضع خود در مورد حریم خصوصی کاربران با قدرت ... - زومیت

www.zoomit.ir/2016/3/.../apple-makes-encryption-sta...

Translate this page

Mar 21, 2016 - تسلا برای عرضه مدل 3 نمایشگاه های فروش خود را به کلی تغییر می دهد .... نکته تاکید کرد که حفظ حریم خصوصی کاربران اولویت اول شرکت اپل است.

آموزش صفر تا صد تنظیمات حریم خصوصی واتس آپ - بخش آموزش آسارایان

www.learning.asarayan.com/.../3360-آموزش-تنظیمات-...

Translate this page

Aug 6, 2015 - در ادامه به طور کامل تنظیمات مربوط به حریم خصوصی در واتس اپ را آموزش میدهم. ... 3 آموزش تنظیمات حریم خصوصی واتس آپ. 3. در اولین بخش از تنظیمات ...

3 روش غیر مستقیم برای شکسته شدن حریم خصوصی - صبحانه آنلاین ...

sobhanehonline.com/.../3-روش-غیر-مستقیم-برای-ش...

Translate this page

Dec 5, 2014 - 3 روش غیر مستقیم برای شکسته شدن حریم خصوصی. گزینه مربوط به میزان مشاهدات، یک مؤلفه اصلی در تبلیغات هدفمند است که تبلیغات را با ...

روش های حفظ حریم خصوصی و امنیت ارسال پیام ها - YouTube

‫Video for حریم خصوصی 3‬‎

▶ 3:09

https://www.youtube.com/watch?v=anuY-Bqo-68

Apr 27, 2016 - Uploaded by کنش‌ تک KoneshTech

در این ویدئو به روش هایی برای حفظ حریم خصوصی و امنیت پیام هایی که در ... 3:40. چگونه جلوی فیسبوک را از اعلام خوانده شدن پیام ها بگیریم ...

1

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

Next

Unknown - Use precise location

 - Learn more   

Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4728
  • کل نظرات : 22
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 95
  • باردید دیروز : 375
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 95
  • بازدید ماه : 3,116
  • بازدید سال : 84,247
  • بازدید کلی : 1,385,972